L’any de l’estrella, de Teresa Costa-Gramunt

12,00

La poesia de Costa-Gramunt és una poesia que «pren forma a partir d’un gran esforç de contenció, on més important que la sensorialitat és el concepte», afirma Oriol Pi de Cabanyes al pròleg. Sense drames i artificis, els versos de la poeta són, clarament, una poesia de l’experiència. A L’any de l’estrella, importa la vivència sense decorativisme, l’experiència que va més enllà de la quotidianitat i es connecta amb l’ànima pura i impol·luta.

Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

Són molts els temes tractats per Costa-Gramunt, des dels atemptats del 2017 a Barcelona, passant per reminiscències del passat, fins a poemes inspirats en éssers estimats. No és d’estranyar, doncs, que l’alteritat sigui omnipresent en aquest poemari. 

Teresa Costa-Gramunt (Barcelona, 1951). Viu a Vilanova i la Geltrú. Formació artística i humanista: disseny gràfic, psicologia, grafologia, italià, cultures orientals i simbolisme. Dissenyadora gràfica. Fundadora de l’Associació Catalana d’Exlibristes.

Des de 1990 es dedica intensament a la creació literària. Ha publicat més de quaranta llibres entre assaigs, narracions, biografies, llibres de viatges, poemes i prosa poètica i memorialística. Col·labora en diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, a Eix DiariNúvolEl 3 de Vuit La Fura. Ha guanyat diversos premis literaris, dona conferències, tradueix i considera que l’escriptura és un camí de coneixement. Té dos blogs: El vel d’Harmonia Elogi de l’exlibris.

  • Amb il·lustracions d’Adelaida Murillo.
  • Llegeix alguns poemes de L’any de l’estrella aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques: 
Pàgines: 78
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 euros
Publicació: agost 2021
ISBN: 978-84-123920-3-6

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “L’any de l’estrella, de Teresa Costa-Gramunt”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *