Estrella de l’oest, de M. Dolors Millat

22,00

Quina força mou una persona que neix en un petit poble aïllat a descobrir l’altra punta del món? Què ens fa volar, les ales o la necessitat?
L’amor, l’amistat, les renúncies i el canvi de perspectiva al llarg dels anys són els puntals d’aquesta història inspirada en fet reals.
Una història que ens farà viatjar des del Pallars fins a Alaska i les illes del sud del Pacífic, quan la protagonista s’enrola com a cambrera en un vaixell; i per Minneapolis i Miami, ciutats on l’Elena viurà prosperant en una feina que li donarà prestigi i diners. Geografies més properes com les Balears, la Manxa, París, Roma… seran altres escenaris de la narració. Per això podem dir que també és una novel·la de viatges. I a través del seu recorregut veurem alguns dels canvis de la nostra societat.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

La narració transcorre per diferents geografies, per això podem dir que Estrella de l’oest és també una novel·la de viatges. A través del seu recorregut veurem alguns dels canvis de la nostra societat de finals del segle XX i principis del XXI. L’amor, l’amistat, les renúncies i el canvi de perspectiva que donen els anys són els puntals de la història, i que al llarg del relat sacsejaran la protagonista d’aquesta novel·la inspirada en fet reals.

Ja tenim la segona edició!

M. Dolors Millat, nascuda a Sort el 1953, és llicenciada en Història Antiga per la UB. Va ser una de les sòcies fundadores de la primera escola d’escriptura a Catalunya. Durant més de quatre anys va exercir de cap d’estudis a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. El 2003 rep l’encàrrec de fundar i dirigir l’Escuela de Escritores Alonso Quijano, a la Manxa. Durant més de vint anys s’ha dedicat a l’ensenyament de les tècniques literàries. Ha publicat sobre escriptura literària: El oficio de escritor (Alba, 2000) i Cómo mejorar un texto literario (Alba, 2001). En el camp de la ficció, és autora dels poemaris Lunas de arena (Meteora, 2007) i Al batec de la terra (Meteora, 2009), i de les novel·les Quirat i mig (Ed. 1984, 2012), Terra inhòspita. Barcelona 2048 (Periscopi, 2013) i La filla del Nord (Proa, 2016).

  • Llegeix un fragment del llibre “Estrella de l’oest” en pdf aquí, o amb la vista prèvia inferior:

 

Dades tècniques:
Pàgines: 428
Mida: 14×21. 
Publicació: agost 2023
ISBN: 978-84-127289-3-4
Preu de compra: 22€
Disponible a través de la web amb enviament gratuït, o també a la teva llibreria habitual.

Ressenyes

  1. Berta S.

    Novel·la entretinguda. Feia temps que buscava un llibre bo en català que fos una novel·la llarga!

  2. Anna S.

    Fantàstica historia sobre amor, m’ha agradat molt.

  3. Marta C.

    He passat una bona estona amb aquest llibre, El recomano!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…

  • Novel·la

    Ciutadà Canalda, d’Isidre Grau

    Abril 2010. El periodista Eloi Boada rep l’encàrrec d’una biografia del constructor Romà Canalda, personatge mitificat, clau en el creixement de Montcerdà. El periodista esbrinarà des dels seus orígens al poble de Peguera, la colònia minera de Sant Corneli i Balsareny, fins als estudis a l’Escola d’Aparelladors de Barcelona, on va coincidir amb el seu millor amic, Lluís Serracanta, amb …

  • Novel·la

    Nocturn aranès, d’Imma Pericas

    En aquesta novel·la es descriuen en paral·lel les vides truncades de dues dones: la mare d’una família jueva en la seva travessa dels Pirineus per escapar de la persecució de la Gestapo, i l’aranesa que els fa de guia, dona maltractada des de ben jove a causa de la pobresa dels seus orígens. La vida ha volgut capgirar els seus …

  • Relats breus

    Distància infinita, de Ramon Almirall

    Ramón Almirall s’estrena com a contista amb aquesta obra, que està formada per contes de llargàries i estructures volgudament diferents per acostar-nos millor al que ens suggeriran els personatges que hi transiten.

    Ser a la vora, o molt a la vora, i sentir-se lluny. Ser lluny, i sentir-se al costat. A les relacions entre persones, la distància no es mesura només en …

  • Novel·la

    Théo per sempre, de Louise Dupré

    La Béatrice està treballant en un documental sobre assassinats massius quan rep una trucada dels Estats Units. El seu marit, convidat per la Universitat de Miami per fer un discurs, i el seu fill Théo, que va anar a gaudir de la platja, es troben a l’hospital en estat crític. En estat de xoc, la Béatrice agafa el següent vol …