Les claus de Gràcia, d’Araceli Bruch

20,00

La protagonista d’aquesta novel·la és una actriu que ens narra en primera persona allò que li succeeix quan obre una porta inesperada: el retrobament després de trenta anys amb el pare del seu fill, amb qui no va tenir més contacte, des de la seva separació pels episodis de violència que va patir de ben jove. A partir del joc teatral, l’actriu i el seu personatge dialoguen dins d’un món de perspectives i contrastos, que ens porten a una reflexió envers l’alteritat i la identificació amb nosaltres mateixos. L’autora, amb una trama molt rodona i uns personatges del tot creïbles, aconsegueix imatges potents i escenes que et queden gravades a la memòria.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

L’actriu protagonista, a través de les seves vivències, ens conduirà a reflexionar envers l’alteritat i la identificació amb nosaltres mateixos.

Araceli Bruch Pla. Dona de teatre, feminista i activista cultural, ha projectat la passió per la paraula com a actriu, directora, dramaturga i professora de dicció. Crea les companyies Bruixes de dol (1978), Teatre del temps (1989) i La Filumena (1994). Ha format part de les Juntes de l’AADPC, de l’ADB, del PEN i de l’Ateneu Barcelonès, des de les quals ha integrat sempre la perspectiva de gènere en les seves aportacions. Actualment presideix l’Associació Teatre Dona, de laqual forma part des de 1984.

Araceli Bruch és autora d’obres de teatre, assaig i narrativa, Va ser pionera en donar a conèixer la faceta teatral de Mercè Rodoreda, i va estrenar la primera dramatúrgia dels seus contes: La sala de les nines. Fruit de l’amistat amb la poeta Maria-Mercè Marçal s’uneix al Comitè d’Escriptores del PEN, des d’on impulsa, coordina i dirigeix els tres cicles Cartografies del desig (1997-1998-2001). Les claus de Gràcia és la seva primera novel.la i aconsegueix una obra que ens enganxa d’una manera viva, vibrant i reflexiva alhora.

 

ISBN: 978-84-127289-7-2
Pagines: 252
Mida: 14x21cm
Publicació: gener 2023
Preu de compra: 20€
Disponible a través de la web amb enviament gratuït, o també a la teva llibreria habitual.

Nota de premsa de Les claus de Gràcia, d’Araceli Bruch. 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Les claus de Gràcia, d’Araceli Bruch”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *